Barion Pixel

AJÁNDÉKKÁRTYA

20000 Ft50000 Ft

Gyors, biztos, fenntartható! Ajándékozd meg szeretteidet a tökéletes, személyre szabható Dora Silagyi termékkel, mellyel garantáltan nem nyúlsz mellé! Ha nem tudsz dönteni, vagy inkább az ünnepeltre bíznád a választást, az Ajándékkártya a megfelelő opció számodra, ráadásul készítési idővel sem kell számolnod!
Az ajándékkártya jelenleg a studio@dorasilagyi.hu email címen keresztül is megrendelhető, tetszőleges összeggel. Felhasználható kiállítástól számítva 1 éven belül a webshopon szereplő darabok megvásárlásához. Az Ajándékkártya a kifizetés után egyből feladásra kerül díszborítékban. Felhasználási szándék esetén mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot a studio@dorasilagyi.hu email címen, hogy egyedi számlát tudjunk kiállítani a megrendelésedhez és igény szerint egyeztetni tudjuk veled a részleteket.

Az ajándékkártya jelenleg a studio@dorasilagyi.hu email címen keresztül is megrendelhető, tetszőleges összeggel. Felhasználható kiállítástól számítva 1 éven belül a webshopon szereplő darabok megvásárlásához. Az Ajándékkártya a kifizetés után egyből feladásra kerül díszborítékban. Felhasználási szándék esetén mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot a studio@dorasilagyi.hu email címen, hogy egyedi számlát tudjunk kiállítani a megrendelésedhez és igény szerint egyeztetni tudjuk veled a részleteket.

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.

hu_HUHungarian