Barion Pixel

about

Gyakran Ismételt Kérdések

egyedi megrendelések

Hogyan tudok egyedi megrendelést elindítani?

Amennyiben karikagyűrűt, eljegyzési gyűrűt, vagy egyéb, kollekcióban nem szereplő ékszert szeretnél készíttetni, írj nekünk egy emailt a studio@dorasilagyi.hu email címre, vagy itt a Kapcsolat fülre kattintva küldj üzenetet! Hamarosan jelentkezünk!

Mennyi idő míg elkészül az ékszerem?

Webshopon keresztül megrendelt ékszer már 2-3 hét alatt a Tiéd lehet. Ready-to-ship darabjaink akár 2-3 napon belül. Egyedi megrendelések esetén az elkészítés ideje a projekt jellegétől függ, a folyamat 4-8 hetet vehet igénybe. Amint megtörtént az előzetes megbeszélés, az árajánlat elfogadásra, az első részlet pedig kifizetésre került, nekiállunk a műhelymunkának és tájékoztatunk a folyamat időtartamáról.  

Az elkészítési idő az aktuális időszakra jellemző telítettségtől és rajtunk kívülálló tényezők miatt is változhat, ezért azt javasoljuk, hogy amint felmerül az igény, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy biztosan tudjunk előre tervezni! 

Van lehetőség kollekciós darab személyre szabására?

Igen, van lehetőség már létező designt újragondolni, variálni. Alapanyagot, drágakövet tetszés szerint választhatsz, elképzelésedet egyedi megrendelésként tudjuk megvalósítani, egyedi árajánlat szerint. Az egyedi megrendelés folyamatáról bővebben ITT olvashatsz. 

Milyen árban készülnek az egyedi megrendelések?

Egyedi ékszer esetén előzetes konzultációt követően tudunk személyre szabott árajánlatot készíteni, mely a projekt komplexitástól, az ékszerhez szükséges felhasználandó nemesfém mennyiségétől, kiválasztott drágakövek fajtájától, méretétől függ. Karikagyűrű párok (14k arany) jellemzően 350.000 Ft-tól, eljegyzési gyűrűk (14k arany, 1 db drágakővel) 200.000 Ft-tól kezdődnek*. * 2023.08.02-i világpiaci arany árfolyamon. Egyedi árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!

a megfelelő méret megtalálása

Van lehetőség személyesen felpróbálni, megnézni az ékszereket?

Igen, a kollekciókban szereplő aktuálisan készleten lévő ékszerek és karikagyűrű modellek megtekintésére, próbálására Pécsett van lehetőség, előre egyeztetett időpontban! Vedd fel felünk a kapcsolatot ITT

Hogy tudom megállapítani a saját gyűrű méretem?

Bár sok otthoni módszer létezik a méret levételére, a leggyorsabb és legbiztosabb az, ha egy helyi ékszerüzletben, vagy nálunk személyesen leméreted. Más megoldás, ha van olyan gyűrű, ami kényelmes, annak a belső átmérőjét lemérni egy pontos vonalzóval, vagy tolómérővel és elküldeni nekünk a mért értéket, vagy magát a gyűrűt eljuttatni hozzánk. Igény esetén gyűrűmérő eszközt/ ezüst gyűrű modellt tudunk postázni. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ITT

Javaslatok méretvételhez:
Az ujjunk hidegben jellemzően vékonyabb, míg melegben, vagy aktív mozgás után megdagad, ami egy, de akár két méret különbségét is eredményezheti. Ezen kívül fontos szempont, hogy a jobb és bal kéz ujjain sem mindig ugyan az a méret lesz jó, hiszen egyik kezünk sokkal erősebb, ezért azt javasoljuk, hogy mindenképp nyugodt állapotban, szobahőmérsékleten vedd le a méretet és arról az ujjadról, amelyiken hordani fogod a gyűrűt. A jó méretet a gyűrűsín szélessége is befolyásolja – vékonyabb, belül domborított (komfort fit) gyűrűkből kisebb méret lesz ideális, míg szélesebb gyűrűkből az eggyel nagyobb méretű.

Táblázat különböző méretezésekről itt megtekinthető. Mi az EU-s méretezést használjuk.

Mi történik, ha mégsem lesz jó a méret?

A helyes méret megállapítása valóban kihívás lehet, de ne aggódj, pont ezért a legtöbb gyűrűt jellemzően van lehetőség utólag is átméretezni! Az árajánlatban rögzített méreteken, átvétel után fél éven belül gyűrűnként egy alkalommal utólagos módosítást garanciálisan vállalunk (amennyiben újra-gyártás és formabeli deformálódás, drágakő újrafoglalása nélkül megoldható). Webshopon szereplő gyűrűnél díj nélkül, visszáruként van lehetőség cserére.

garanciális és visszatérítési feltételek

Garancia

A DoraSilagyi Jewellery ékszereire 10.000-100.000 Ft értékig egy évig, 100.000 Ft feletti megrendeléseknél 2 évig, 250.000 Ft feletti ár esetén 3 évig biztosítunk garanciát, mely a készítésből fakadó hibák kijavítására, a hordásból fakadó kopás, karcolódás, deformálódás javítására azonban nem vonatkozik. További jótállási feltételek az ÁSZF-ben olvashatók. A Jewellery care kisokosunkban olvashatsz az ékszerek hordásával, tárolásával kapcsolatos tanácsainkról, hogy minél tovább megőrizhesd őket eredeti állapotukban.

Visszatérítés

Webshopban rendelt ékszerek esetén az átvétel napjától számítva 14 napon belül elállási joggal élhetsz. Jelezd felénk erre irányuló igényedet és végigvezetünk a folymaton. Egyedi megrendelésre készült Bespoke daraboknál elállásra nincs lehetőség. További részletek az ASZF elállási joggal kapcsolatos részében találhatók

egyéb

Van lehetőség tört aranyat beszámítani?

Igen, részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, ITT

hu_HUHungarian