Barion Pixel

SILVER ARCHIVE COLLECTIONS

a kollekciókról

A DoraSilagyi kollekciók darabjai különböző kultúrák elemeiből építkeznek, megkapó hangulatok és életérzések, történetek mesélőiként kapcsolnak minket a körülöttünk lévő világhoz és az élet esszenciáinak kedves mementóiként válnak részesévé mindennapjainknak. A kollekciók más és más érák és országok egy-egy – filozófia, művészeti, nyelvi, tradicionális, földrajzi, természeti – darabkáját ragadják meg, becsempészve azt az érzés-, forma-és gondolatvilágot a miénkbe, melyből az ékszer ötlete is megszületett. A kifinomult, elegáns darabok ismertető jegye a harmonikus, nőies formákat idéző, hullámos vonalvezetés. Bár tervezéskor mindig a könnyen hordható, kényelmes és jól variálható kiegészítő megalkotása a cél, sajátos formai megoldásaival a DoraSilagyi ékszerek mindig az egyediséget reprezentálják és elkapják a kíváncsi tekinteteket.

A DoraSilagyi kollekciók darabjai különböző kultúrák elemeiből építkeznek, megkapó hangulatok és életérzések, történetek mesélőiként kapcsolnak minket a körülöttünk lévő világhoz és az élet esszenciáinak kedves mementóiként válnak részesévé mindennapjainknak. A kollekciók más és más érák és országok egy-egy – filozófia, művészeti, nyelvi, tradicionális, földrajzi, természeti – darabkáját ragadják meg, becsempészve azt az érzés-, forma-és gondolatvilágot a miénkbe, melyből az ékszer ötlete is megszületett. 

A kifinomult, elegáns darabok ismertető jegye a harmonikus, nőies formákat idéző, hullámos vonalvezetés. Bár tervezéskor mindig a könnyen hordható, kényelmes és jól variálható kiegészítő megalkotása a cél, sajátos formai megoldásaival a DoraSilagyi ékszerek mindig az egyediséget reprezentálják és elkapják a kíváncsi tekinteteket.

Scala

megnézem

Cleo

megnézem

Eunoia

megnézem

Flaneur

megnézem
hu_HUHungarian