Barion Pixel

about

A márkáról

About the Brand

‘Idea’:

Az ékszerek személyes stílusunk kiegészítőjeként a kapcsolódás jegyei a körülöttünk lévő világgal, különböző kultúrákkal, a jelennel és a múlttal. A DoraSilagyi darabok ebben a szellemben készülnek, megkapó hangulatokról és életérzésekről, történetekről mesélnek, az élet esszenciáinak kedves mementóiként válnak viselőjük mindennapjainak részévé. 

‘Persona’:

A DoraSilagyi ékszerek viselője könnyedén kapcsolódik a körülötte lévő világhoz, személyisége nyitott, ambiciózus, alkotó, életvitele tudatos, lelke erős, szenvedélyes, álmodozó.

‘Signatura’:

A kifinomult, elegáns darabok ismertető jegye a harmonikus, nőies formákat idéző, hullámos vonalvezetés, a sima felületek. Bár tervezéskor mindig a könnyen hordható, kényelmes és jól variálható kiegészítő megalkotása a cél, sajátos formai megoldásaival a DoraSilagyi ékszerek mindig az egyediséget reprezentálják és elkapják a kíváncsi tekinteteket.

About the service

A kifinomult formavilágú ékszerek, mind alapanyaguk, mind kivitelezésük szempontjából a fenntarthatóság és az időtállóság jegyében, kizárólag újrahasznosított nemesfémből (sterling ezüst és 14 karátos arany) készülnek. Minden darab a tervező pécsi műhelyében készül el, tradicionális ötvös-aranyműves technikákkal, adott fazontól függően kőfoglaló és öntő, vésnök kollégák közreműködésével.

Minden ékszer megrendelés után készül. Webshopon keresztül lehetőség van a kollekciós darabok megvásárlására, 2-3 hetes átfutási idővel. Karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk, továbbá más, egyedi ékszerek megrendelésére a BESPOKE folyamat keretén belül van lehetőség, melyek esetén az ügyfél elképzelését szem előtt tartva, egyedi terv és árajánlat alapján készül el az ékszer.

Egy előzetes konzultáció segítségével megismerkedünk a megrendelő elképzelésével, ezt követően a tervezési folyamat közben a márka formavilágával és stílusával összeegyeztetve bemutatjuk a lehetőségeket, felkutatjuk, beszerezzük a drágaköveket, ezután a véglegesített terv megvalósításra kerül. A BESPOKE megrendelések folyamatáról ITT és ITT (GyIK) olvashatsz!

About dora

szilágyi dorottya zita

Festőművész édesapa, művészettörténet tanulmányok, képzőművészet, fotográfia, design iránti érdeklődés. Diplomájának megszerzését követően egy Párizs-Budapest repülőúton olvasott interjút francia ékszertervezőkkel, amikor felfedezte a szakmában rejlő lehetőségeket és megvilágosodott: ez lehet az! Azonnal be is iratkozott egy ötvös képzésre.
’Korábban hiányzott az alkotás a mindennapjaimból. Az ékszerek és drágakövek mágikus világa, a fémműves szakma több ezer éves múltja és a technikákban rejlő lehetőségek azonnal lenyűgöztek.’

hu_HUHungarian