Barion Pixel

bespoke

A folyamat

Az ötlettől a megvalósításig.

az ötlet

Akár teljesen új darabot, vagy a kollekcióban már szereplő designt szeretnél személyesebbé tenni és egyedi tervezésben megrendelni, első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot. Írj emailt az elképzelésről, felmerülő kérdéseidről és jelezd felénk, hogy mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön az ékszer. Igény szerint egyeztethetünk online konzultációs időpontot vagy személyes találkozót, de emailben keresztül is van lehetőség megrendelés elindítására! 

tervezés – árajánlat

Az alapvető ötlet és lehetőségek megbeszélése után, a koncepció és méretek egyeztetését követően árajánlatot küldünk emailben. Egyedi tervezés igényének esetén, adott projekttől függően tervezési díjat, egyedi drágakő árát kérhetjük előre. Amennyiben elfogadod az árajánlatot, az első részlet elutalása után kezdünk bele az ékszer elkészítésébe, mely változóan a projekt komplexitásától 4-8 hetet vehet igénybe.

konzultáció – próba

Minden ügyfél, minden projekt és minden ékszer tervezési és kivitelezési folyamata más. A munkát igyekszünk dokumentálni és folyamatosan kapcsolatban maradni veletek. Igény szerint a projekt közben is van lehetőség konzultációkra, tervezés esetén a kiküldött tervek átbeszélésére, karikagyűrűk esetében az ékszerek felpróbálására, személyes megtekintésére.

átadás

A darab elkészülésével kerül kifizetésre a 2. részlet. Egy utolsó találkozón, nagyobb távolság esetén pedig postai úton kerül hozzátok az ékszer.

az ötlet

Akár teljesen új darabot, vagy a kollekcióban már szereplő designt szeretnél személyesebbé tenni és egyedi tervezésben megrendelni, első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot. Írj emailt az elképzelésről, felmerülő kérdéseidről és jelezd felénk, hogy mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön az ékszer. Igény szerint egyeztethetünk online konzultációs időpontot vagy személyes találkozót! 

tervezés-árajánlat

Az alapvető ötlet és lehetőségek megbeszélése után elkezdődik a tervezési folyamat. A koncepció és méretek egyeztetése után részletes árajánlatot küldünk emailben. Amennyiben elfogadod, az első részlet elutalása után kezdünk bele az ékszer elkészítésébe, mely változóan a projekt komplexitásától 4-8 hetet vehet igénybe.

konzultáció-próba

A munkát igyekszünk dokumentálni és folyamatosan kapcsolatban maradni veletek. Igény szerint a projekt közben is van lehetőség konzultációkra, illetve (karikagyűrűk esetén kifejezett kérés részünkről) az ékszerek felpróbálására, személyes megtekintésére.

átadás

A darab elkészülésével kerül kifizetésre a 2. részlet. Egy utolsó találkozón, nagyobb távolság esetén pedig postai úton kerül hozzátok az ékszer.

’Mert vannak olyan események az életben, melyek a történetünk részévé válnak és megérdemlik, hogy ékszerben örökítsük meg őket, hogy személyes tárgyként mindennapjainkban, mint kedves emlékeztetők velünk lehessenek, majd családi örökségünk részévé válhassanak.’ 

hu_HUHungarian