Barion Pixel

Petite Dora Signet

200000 Ft

Újra-gondolt pecsétgyűrű Dora Silagyi kifinomult, modern stílusában, egy darab 1.5 mm átmérőjű, briliáns csiszolású gyémánttal.
Kézzel készült, kényelmes, minimalista fazon akár eljegyzésre, akár házassági gyűrűként is tökéletes választás.

Egyéb méret, másfajta drágakő igényének esetén CUSTOM megrendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot a studio@dorasilagyi.hu email címen, hogy egyedi árajánlatot tudjunk küldeni neked.
Minden ékszer megrendelés után készül személyre szabottan pécsi stúdiókban a megadott méretre, a választott ötvözetből, ezért kérjük, hogy megrendelés esetén számolj a készítési idővel, mely öntött, drágaköves ékszer esetén 5-6 hét. Amennyiben megadott dátumra szükséges az ékszer elkészülése, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, és megbeszéljük a lehetőségeket!

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.

hu_HUHungarian