Barion Pixel

CLEO PETITE 14karátos arany gyűrű smaragddal

230000 Ft

A CLEO medálhoz készült gyűrű visszafogott méretével, a sárga arany meleg fényének és a smaragd éteri zöld árnyalatának összhangjával válik igazán kifinomult, elegáns kiegészítővé a mindennapokra.
Rendelhető modell 48-53 méretekig a feltüntetett áron.
Minden drágakövet egyedileg szerzünk be a megrendelt új ékszerekhez, ezért a smaragd drágakövek árnyalata és csiszolási formája minimálisan eltérhet a fotón szereplő kőétől.
Minden darab megrendelést követően készül a megadott méretre, ezért kérünk, hogy számolj a készítési idővel, mely 4 hét.

Standard DSJ modell. Egyedi-CUSTOM megrendelésként rendelhető más drágakővel  vagy gyémánttal, választható különböző méretekben hozzá kő és csiszolási forma is, akár tokos, vagy karmos foglalatban. Más ötvözet (rozé, vagy fehérarany, 18karátos arany), más méret, más drágakő fajta, szín, csiszolási forma igényének esetén vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a studio@dorasilagyi.hu címen, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk küldeni!

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.

hu_HUHungarian