Barion Pixel

CLEO PETITE 14karátos arany gyűrű smaragddal

230000 Ft

A CLEO medálhoz készült gyűrű visszafogott méretével, a sárga arany meleg fényének és a smaragd éteri zöld árnyalatának összhangjával válik igazán kifinomult, elegáns kiegészítővé a mindennapokra.
Rendelhető 48-53 méretekig a feltüntetett áron.
Minden drágakövet egyedileg szerzünk be a megrendelt új ékszerekhez, ezért a smaragd drágakövek árnyalata és csiszolási formája minimálisan eltérhet a fotón szereplő kőétől.

Egyedi megrendelésként rendelhető más drágakővel  vagy gyémánttal, választható különböző méretekben hozzá kő és csiszolási forma is, akár tokos, vagy karmos foglalatban. 14karátos sárga aranyból 48-53 méretekig rendelhető a feltüntetett áron. Más ötvözet (rozé, vagy fehérarany, 18karátos arany), más méret, más drágakő fajta, szín, csiszolási forma igényének esetén vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a studio@dorasilagyi.hu címen, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk küldeni!

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.

hu_HUHungarian