Barion Pixel

‘Serene’ gyűrű

270000 Ft

Serene gyűrűnk jelenleg önálló darabként szerepel kínálatunkban, a Serene kollekció előfutáraként custom rendelés keretén belül elérhető. Elérhető 14 karátos sárga, rozé, vagy fehérarany verzióban, választható csiszolású és fajtájú drágakővel. Az egyedi, anyag, méret és drágakő szerint alakuló árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot ITT!

Bár sok otthoni módszer létezik a méret levételére, a leggyorsabb és legbiztosabb az, ha egy helyi ékszerüzletben, vagy nálunk személyesen leméreted. Más megoldás, ha van olyan gyűrű, ami kényelmes, annak a belső átmérőjét lemérni egy pontos vonalzóval, vagy tolómérővel és elküldeni nekünk a mért értéket, vagy magát a gyűrűt eljuttatni hozzánk. Igény esetén gyűrűmérő eszközt/ ezüst gyűrű modellt tudunk postázni. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ITT

Javaslatok méretvételhez:
Az ujjunk hidegben jellemzően vékonyabb, míg melegben, vagy aktív mozgás után megdagad, ami egy, de akár két méret különbségét is eredményezheti. Ezen kívül fontos szempont, hogy a jobb és bal kéz ujjain sem mindig ugyan az a méret lesz jó, hiszen egyik kezünk sokkal erősebb, ezért azt javasoljuk, hogy mindenképp nyugodt állapotban, szobahőmérsékleten vedd le a méretet és arról az ujjadról, amelyiken hordani fogod a gyűrűt. A jó méretet a gyűrűsín szélessége is befolyásolja – vékonyabb, belül domborított (komfort fit) gyűrűkből kisebb méret lesz ideális, míg szélesebb gyűrűkből az eggyel nagyobb méretű.

Táblázat különböző méretezésekről itt megtekinthető. Mi az EU-s méretezést használjuk.

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.

hu_HUHungarian