Barion Pixel

‘Scala’ gyűrű

35000 Ft45000 Ft

 A Scala gyűrű kollekciót a Szicília déli partján található Scala dei Turchi névre hallgató varázslatos természeti képződmény ihlette. A fehér szikla-lépcsők ritmusos hullámai nemesfémbe öntve, a tájkép magasztos hangulatát, különleges formavilágát idézik. A gyűrűk rendelhetők 3-4 emeletes verzióban, anyaguk sterling ezüst.

Méretek: 51-52-53-54-55-56
Scala 3 emeletes  35.000 Ft /51-es méret 9 gr, 54-es méret 12 gr/
Scala 4 emeletes 45.000 Ft  /51-es méret 12 gr, 54-es méret 16 gr/

Anyaga: sterling ezüst

Tipp: A Scala gyűrűkből rendelés esetén szélességük miatt eggyel nagyobb méretet javaslunk!

Bár sok otthoni módszer létezik a méret levételére, a leggyorsabb és legbiztosabb az, ha egy helyi ékszerüzletben, vagy nálunk személyesen leméreted. Más megoldás, ha van olyan gyűrű, ami kényelmes, annak a belső átmérőjét lemérni egy pontos vonalzóval, vagy tolómérővel és elküldeni nekünk a mért értéket, vagy magát a gyűrűt eljuttatni hozzánk. Igény esetén gyűrűmérő eszközt/ ezüst gyűrű modellt tudunk postázni. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot ITT

Javaslatok méretvételhez:
Az ujjunk hidegben jellemzően vékonyabb, míg melegben, vagy aktív mozgás után megdagad, ami egy, de akár két méret különbségét is eredményezheti. Ezen kívül fontos szempont, hogy a jobb és bal kéz ujjain sem mindig ugyan az a méret lesz jó, hiszen egyik kezünk sokkal erősebb, ezért azt javasoljuk, hogy mindenképp nyugodt állapotban, szobahőmérsékleten vedd le a méretet és arról az ujjadról, amelyiken hordani fogod a gyűrűt. A jó méretet a gyűrűsín szélessége is befolyásolja – vékonyabb, belül domborított (komfort fit) gyűrűkből kisebb méret lesz ideális, míg szélesebb gyűrűkből az eggyel nagyobb méretű.

Táblázat különböző méretezésekről itt megtekinthető. Mi az EU-s méretezést használjuk.

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.