Barion Pixel

DAULITY karkötő

A DUTALITY kollekció egyetlen karkötője, mely kecsesen hullámzó vonalával és könnyed formájával tökéletesen illeszkedik az alkar és a kézfej formájához, az anyag és a két elemből álló ovális szerkezet rugalmasságának köszönhetően kapocs nélkül lett kialakítva, megkönnyítve az ékszer felvételét és a levételét.
A hosszabb, finoman hajlított, csuklót körbe ölelő ezüst huzal elem mellett megjelenik 14karátos aranyból jelenik meg MONO elem, mely hűen a rokon nevű nyaklánc és aszimmetrikus gyűrűhöz, egy 3.3 mm átmérőjű, ‘só&bors’ gyémánttal teszi az elsőre egyszerűnek tűnő ékszert még fenségessebbé.

Ez a termék jelenleg nem elérhető. További részletek hamarosan!

Ez a termék jelenleg nem elérhető. További részletek hamarosan!

Anyag: sterling ezüst és 14karátos sárga arany, 1 db 3.3 mm átmérőjű briliáns csiszolású 'só&bors' gyémánttal.

Minden termék megrendelést követően készül pécsi stúdiónkban. Drágaköves ékszerek szállítási/átvételi időpontja megrendeléstől számított 3-4 hét.

A DUALITY kollekció ékszereit van lehetőség személyre szabni egyedi megrendelés keretén belül: más anyagkombináció, drágakő igényének esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot tudjunk küldeni!

Kerüljük a felesleges készlet halmozást, így amennyiben előrendeléssel vásárolsz tőlünk, átlagosan két hetes szállítási idővel számolhatsz. A türelmedért cserébe ezek a különleges darabok csakis Neked készülnek, Dorka műhelyében, Pécsett.

Előfordulhat, hogy éppen van készleten a rendelt ékszer, ennek esetén gyorsabb a folyamat, ezeket minél hamarabb igyekszünk feladni!

Jelenleg három kiszállítási mód közül lehet választani, a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt opciót

  1. Studio pick-up – Pécsett, előre egyeztetett időpontban.
  2. Foxpost csomagautomata – a rendelés folyamatánál választhatod ki a kívánt felvevő pontot.
  3. Foxpost házhozszállítás – két sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomag kiszállítása elhúzódhat.

Részletesebb információt a Szállítás/Átvétel menüpontban találtok.

További kérdés esetén keress minket a studio@dorasilagyi.hu e-mail címen.